Eksperter i Energiløsninger

Vi kan ikke komme udenom at energi i dag, er blevet vigtigere end nogensinde før. Dels fordi energien gennem prisstigninger fylder mere i virksomhedens budget end tidligere, men også fordi vi i dag er meget med bevidste omkring energiforbrug, energispild og miljøet. 

Gennem en energiløsning fra Bedre Bad - Bedre Energi Juelsminde kan du være helt sikker på, at du udnytter din energi bedst muligt. Dette vil ikke alene spare dig for mange unødvendige udgifter - det vil også sikre, at din virksomhed sætter et grønnere aftryk på jorden.  

Virksomhedens uvildige energispecialist

Juelsminde VVS & Blik ApS er din lokale og uvildige specialist i energi og opvarmning, som yder den bedste energirådgivning. Træk på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på energiområdet.

Hos os kan du stole på en rådgivning, som er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor anbefale den energiform, der matcher dit behov. Hos os er du sikret vejledning fra veluddannede og Certificerede Energivejledere.

Helhedsvurdering – det bedste!

Hos Juelsminde VVS & Blik ApS får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele din virksomhed i vores gennemgang, når den skal energitjekkes. Samtidig ved vi alt om, hvordan du med selv små justeringer af din nuværende maskinpark og maskiner kan opnå store besparelser.

Rådgivning på tværs

Ved hjælp af energivejlederuddannelsen har vores energivejleder suppleret sin byggetekniske viden inden for sit fagområde til også at kunne vejlede på tværs om energibesparende løsningsmuligheder, teknologier og produkter– dvs. inden for eget fag og inden for andre byggefag.

Energivejledere er uddannet til at samarbejde med andre fagentreprenører og underentreprenører om en løsning, der dækker flere fagområder, og sikrer ejeren af bygningen en energioptimal løsning.

Andre opgaver vi løser for virksomheder: