Velfærdsløsninger

Juelsminde VVS & Blik ApS udfører velfærdsløsninger til virksomheder.

Vi kan vi tilbyde flot designede og funktionelle velfærdsrum. Løsninger, hvor brugssituationen bestemmer udformning og indhold. Det handler om, at skabe dit bedste rammer til dine medarbejdere, og sikre at hverdagen på jobbet går så let som muligt. Vi tilbyder velfærdsløsninger til alle slags virksomheder og både til ekstern såvel som intern brug. Begge dele er vigtigt for virksomhedens samlede udtryk. 

Trænger dine virksomhedslokaler til at blive shinet op eller kræver de den helt store renovering? Lad os hos Juelsminde VVS komme med vores vurdering, og hjælpe dig sikkert i mål med en velfærdsløsning til din virksomhed. 

Fokus på høj hygiejne i produktionen

Skabelse/modernisering af velfærdsrum/bad-toiletfaciliteter til medarbejderne i produktionen. Her har vi stor fokus på funktionalitet, hygiejne og rengøringsvenlighed.

Flot design og funktionalitet i administrationen

Etablering af toiletfaciliteter til medarbejderne i administrationen. Her har vi fokus på design, funktionalitet og hygiejne.

Møde-/konferencefaciliteter

Løsninger med repræsentativ karakter i forbindelse med reception, møde- og konferencefaciliteter. Fokus på design, unik funktionalitet og spændende detaljer. Det handler om virksomhedens ansigt udadtil.

Energi- og ressourcebesparende forbrug

Også når det gælder velfærdsrum, er der et stigende ønske om løsninger, hvor både vand og energiforbruget er reduceret. Vi har løsningerne hertil:

Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion og fastindstillet vandtemperatur; lavtskyllende toiletter og vandbesparende brusere.

Andre opgaver vi løser for virksomheder: