Vi skaber dit drømme Badeværelse

Bad, badeværelser og vandinstallationer – et af vores hovedaktivitets-områder.

Vi udfører bl.a.:

  • Udskiftning og reparation på sanitet og installationer på dit badeværelse
  • Delrenovering og modernisering af dit badeværelse
  • Totalløsninger – skabelse af det nye komplette badeværelse
    • Fra design over arbejdsudførelse til endelig finish

Dit personlige badeværelse

Smag er forskellig – vi synes, at det er godt og hylder mangfoldigheden. Vi ved derfor også, at du ønsker dine helt egne løsninger, når det gælder dit badeværelse.

Vi kan hjælpe dig med behovsafdækning og inspiration – og ud fra dette kan du sammensætte den helt personlige løsning til dit badeværelse, som vi efterfølgende laver hos dig.

Vi står for hele badeværelsesløsningen

Når du har bestemt dig for din badeværelsesløsning, så går vi i gang. Som noget særligt står vi for hele det efterfølgende projekt. Selv ved de helt store totalløsninger står vi for styring af alle opgaveløsninger – lige fra murer og elektriker til tømrer og VVS’er, indtil dit splinternye badeværelse står klar.

Det sikrer en rationel arbejdsgang, og du har kun én kontaktperson gennem forløbet: Juelsminde VVS.

Vola-certificeret – et kvalitetstegn

Vi er CERTIFICERET VOLA INSTALLATØR, hvilket betyder at vi er kvalificerede til at skabe badeværelsesløsninger med det danske topprodukt.

I øvrigt samarbejder vi gennem Bedre Bad – Bedre Energi-kæden med de førende producenter og leverandører inden for hele bad-, køkken-, bryggers- og VVS-området. En løsning fra Juelsminde VVS & Blik ApS vil derfor kun indeholde produkter, som vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for.

Her løser vi opgaver

Vi installerer og renoverer badeværelser i områderne Juelsminde, Barrit, Hornsyld, Stouby, Hedensted og Horsens.

Kontakt os, når du skal have lavet nyt badeværelse - vi fører dig trygt gennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om badeværelser: