Fjernvarme

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Det er ikke usædvanligt, at der kan der opnås besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. Derfor er fjernvarme også den mest anvendte opvarmningsform i Danmark. Hos Bedre Energi Juelsminde står vi klar med råd og vejledning omkring fjernvarme til din ejendom. 

Når vi snakker fjernvarme, så er det vigtigt med regelmæssige tjek af installationerne, for at kunne bibeholde den gode økonomi. Har du et fjernvarmeanlæg af ældre dato, så er det muligt, at det trænger til en grundig servicering eller måske en opdatering. 

Vi har ekspertisen til dine installationer

Hos Juelsminde VVS & Blik ApS har vi stor kompetence og erfaring i såvel

• nyinstallation
• vedligeholdelse
• renovering

af fjernvarme installationer.

Private, boligforeninger og virksomheder

Størrelsen på installationerne til fjernvarme afhænger selvfølgelig af ejendomens størrelse og behov. Hos Bedre Energi Juelsminde løser vi fjernvarmeopgaver hos private såvel som erhvervsejendomme, hvor kravene til leveringssikkerhed og optimal drift er høje. 

Til både til boligforeninger og virksomheder tilbyder vi regelmæssige servicetjek. Med et servicetjek kan du være helt sikker på, at du får mest muligt ud af dit fjernvarmesystem. Fungerer systemet ikke optimalt, kan det medføre unødvendige store varmeregninger. Lad Bedre Energi Juelsminde stå for dine fjernvarmeinstallationer, så er du i sikre hænder. 

Se også andre energi- og varmesystemer: