Fjernvarme

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, som regel billigere og mere gavnlig for klimaet end fyring med fossile brændstoffer. Det er ikke usædvanligt, at der kan der opnås besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. At få fjernvarme installeret er fornuftigt hvis du har et gas- eller oliefyr, da disse skal være udfaset inden 2030, da de bruger fossile brændstoffer som ikke længere er tilladt. Fjernvarme er grøn energi og dette er fremtiden for nutidens nye boliger.

Derfor er fjernvarme også den mest anvendte opvarmningsform i Danmark. Mere end 2 ud af 3 danskere har det, så det er en meget almindelig udbredt varmeform. Hos Bedre Energi Juelsminde står vi klar med råd og vejledning omkring fjernvarme til din ejendom. 

Hvorfor Fjernvarme?

Fjernvarme er ligetil at finde ud af og bør ikke give dig nogle problemer, man skal bare regulere varmen på radiatoren. Fjernvarmesystemet har en lang levetid på 20-30 år, det er lydløst og selvkørende og så fylder det kun hvad et mindre skab fylder.

Fjernvarme er grøn energi som er miljøvenligt, da varmen primært dannes fra biomasse, som ved afbrænding frigiver samme mængde CO2 som der er blevet optaget, mens det er vokset. Biomasse kan fx være genbrugt halm fra landbrug og træflis.

Fjernvarme er også billigere. Prisen på at opvarme et standard hus på 130 m2 med et forbrug på 18,1 mw, skulle de næste år gerne ligge på omkring 13.000 kr.

Vi har ekspertisen til dine installationer

Når vi snakker fjernvarme, så er det vigtigt med regelmæssige tjek af installationerne, for at kunne bibeholde den gode økonomi. Har du et fjernvarmeanlæg af ældre dato, så er det muligt, at det trænger til en grundig servicering eller måske en opdatering.

Hos Juelsminde VVS & Blik ApS har vi stor kompetence og erfaring i såvel

• nyinstallation
• vedligeholdelse
• renovering

af fjernvarme installationer.

Skal du have hjælp til dine fjernvarme installationer eller har du fortsat spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf: 75 69 44 99. Vi skal nok være imødekommende og tage snakken på dit niveau.

Private, boligforeninger og virksomheder

Størrelsen på installationerne til fjernvarme afhænger selvfølgelig af ejendomens størrelse og behov. Hos Bedre Energi Juelsminde løser vi fjernvarmeopgaver hos private såvel som erhvervsejendomme, hvor kravene til leveringssikkerhed og optimal drift er høje. 

Til både til boligforeninger og virksomheder tilbyder vi regelmæssige servicetjek. Med et servicetjek kan du være helt sikker på, at du får mest muligt ud af dit fjernvarmesystem. Fungerer systemet ikke optimalt, kan det medføre unødvendige store varmeregninger. Lad Bedre Energi Juelsminde stå for dine fjernvarmeinstallationer, så er du i sikre hænder. 

Se også andre energi- og varmesystemer: