Gulvvarme

Installation af gulvvarme

Det er måske fristende selv at gå i gang med at installere gulvvarme, men ofte ender det med at blive dyrere end, hvis professionelle fagfolk udfører installationen. Som det mindste bør tilkoblingen til varmesystemet udføres af en professional fagmand - alle el-installationer skal i øvrigt udføres af en autoriseret el-installatør.

Gulvvarme-installationen kan ikke ses

Gulvvarme kan hverken høres eller ses. Det eneste synlige af gulvvarmen er den lille termostat - som endda ofte er trådløs, så du slipper for at skulle have synlige ledninger i din bolig. Alle installationer til gulvvarmen samles i ét skab.

Gulvvarme giver desuden stor indretningsfrihed, idet du ikke skal tænke på radiatorer.

Flere fordele ved gulvvarme

Der er en hel række af fordele forbundet med anvendelse af gulvvarme som opvarmningsform:

  • I de kolde måneder er der ingen fodkulde
  • Jævn opvarmning af boligen
  • Du sparer penge, da varmeforbruget er mindre
  • Gulvvarme er energibesparende, da du bruger mindre varme

Hvilken gulvvarme-type har du brug for?

Gulvvarme-typen afhænger af, om dit gulv er;
- Trægulv
- Betongulv

Skal du have gulvvarme i et rum med både klinker og trægulv, anbefaler vi, at der etableres separate kredse i varmesystemet - dvs. én kreds til hhv. klinkegulvet og trægulvet. Hvis de to gulvtyper kører på samme kreds, forringes komforten og du ender med at bruge mere varme end nødvendigt.

Vi installerer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på installation. Vi installerer gulvvarme i følgende områder: Juelsminde, Barrit, Hornsyld, Stouby, Hedensted og Horsens.

Se også andre energi- og varmesystemer: