Naturgas

Installation, vedligehold og renovering af naturgasfyr

Hos Juelsminde VVS & Blik ApS har vi mange års erfaring i og stor kompetence inden for:

  • Nyetablering af naturgasinstallationer
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af eksisterende naturgasinstallationer

Hvad enten det drejer sig om naturgasinstallationer i små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme, så er vi din saglige partner.
Udnyt vores rådgivning og få glæde af vores professionelle energiløsninger.

Naturgas – billigt og miljøvenligt

Naturgas er en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Det er helt normalt at man kan opnå besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr.

Udskiftning af gaskedler – der er penge at spare

Hvis din nuværende naturgaskedel er mere end 12 år gammel, kan der være mange penge at spare ved at udskifte den. Vi tilbyder udskiftning af din naturgaskedel til en ny fra Europas førende kedelproducent Vaillant.

Service på naturgas

Vi tilbyder dig et serviceabonnement, så du altid er sikker på, at din naturgaskedel fungerer driftssikkert og økonomisk rigtigt. Ved driftstop kan en af vores erfarne servicemontører altid kontaktes - vi rykker også ud uden for normal arbejdstid. Sådan sikrer vi, at du altid kan udnytte din naturgas.

Lad os gennemgå din installation

Ring til Juelsminde VVS & Blik ApS på tlf. 75 69 44 99 og bestil os til et besøg, hvor din nuværende installation gennemgås. Er behovet der, udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation.

Husk: Udskifter du et ældre naturgasfyr til et mere moderne kondenserende, er der store besparelser at hente.

Se også andre energi- og varmesystemer: