Lad os forbedre din varmeøkonomi

Vil du gerne nedbringe dine varmeudgifter og samtidig give naturen en hånd med et miljørigtigt energiforbrug?

Det tror vi – og du vil med fordel kunne starte processen ved at kontakte Juelsminde VVS & Blik ApS. Vi har den nødvendige ekspertviden og kan rådgive dig om,

  • hvordan du sænker dit varmeforbrug
  • hvilke muligheder der er i din bolig
  • hvordan du kommer i gang.

Vi kan rådgive dig om energiløsninger og energieffektiv adfærd, ligesom vi er uddannet til at udføre energiforbedringer.

Skal du købe nyt hus? Vi kan energitjekke huset for dig

Hvis du skal til at købe nyt hus, er det en god idé at finde ud af, om dit drømmehus har nogle svagheder, og hvor højt du skal regne med at varme- og elforbruget er årligt. Lad Juelsminde VVS & Blik ApS gennemgå huset for dig og få et kvalificeret bud. Vi udfører energitjeks

Skal du i gang med byggeprojekter?

Når du renoverer eller bygger om, skal du overholde Bygningsreglementet (BR10). Her finder du udførlige krav til de energivenlige løsninger, som skal overholdes, når en ejendom skal ændres. Det giver altid den bedste økonomi at tænke i større energibesparelser, når boligen alligevel skal renoveres.
Vi hjælper dig gerne til at finde ud af hvor der er størst besparelsespotentiale, og vi kan samtidig pege på de potentielle energiløsninger.


Kan du se fornuften i vores anvisninger – og det er vi næsten sikre på – så kan vi efterfølgende i praksis udføre de konkrete energiforbedringer.

Læs mere om energi: