lækkert køkken og funktionelt bryggers med vores totalløsning

Er tiden inde til nyt lækkert køkken eller et mere funktionelt bryggers, så er vi klar til at løfte opgaven. Hos Juelsminde VVS kan vi stå for:

  • Mindre forandringer
  • Delrenovering
  • Totalløsninger

Vi har mange års erfaring med, at hjælpe privatkunder med at skabe køkken og bryggers løsninger, som dækker familiens behov og samtidig matcher ønsket om et flot og veludført design. Ved at udskiftet køkkenet eller dele heraf, kan du skabe fornyet liv i din bolig. Med nogle af de smarte løsninger fra Bedre Bad - Bedre Energi vil dit nye køkken helt sikkert blive samlignspunktet for dig og din familie. 

Her starter du dit nye køkken eventyr

Kontakt os og lad os sammen gå dine nuværende rum igennem. Fortæl os om dine ønsker, drømme og behov.

Lad os inspirere dig og hør om vores forskellige forslag til indretning og udstyr.

Når du har bestemt, er vi klar til at gå i gang og vi står efterfølgende for hele projektet. Selv ved de helt store totalløsninger står vi for styring af alle opgaveløsninger.

Det sikrer en rationel arbejdsgang og du har kun én kontaktperson gennem forløbet: Juelsminde VVS & Blik ApS.

Vola certificeret – et kvalitetstegn

Som certificeret Vola installatør er vi kvalificeret til at skabe løsninger med det danske topprodukt.

Og gennem vores deltagelse i Bedre Bad – Bedre Energi samarbejder vi med markedets førende producenter og leverandører inden for hele bad-, køkken-, bryggers- og VVS-området.

Du kan derfor være sikker på at din løsning fra Juelsminde VVS & Blik ApS kun vil indeholde produkter, elementer og udstyr i en kvalitet, som vi kan stå inde for.

Læs også om: