Bredt udvalg af Toiletter

Et løbende toilet er dyrt

Har du et toilet af ældre dato, kan det koste dig mange penge. Hvis toilettet er slidt og vandet løber, resulterer det i stort vandspild. Faktisk kan et løbende toilet betyde, at 400.000 liter rent drikkevand, svarende til 10.000 kr., løber direkte ned i kloaken.

Løber toilettet bare en smule, så det ikke umiddelbart kan ses, kan det alligevel koste op  til 2.500 kr. årligt.
En anden grund til, at ældre toiletter koster mange penge, er skyllet. Ældre toiletter skyller med mange flere liter vand end hvad, der er nødvendigt.

Med et nyt, moderne toilet kan du spare penge

I dag findes der forskellige funktioner til toiletter. Eksempelvis er der vandsparefunktion, som hjælper dig med at spare penge på vandregningen. Nedenfor kan du se de forskellige funktioner:

  • Berøringsfri skyl:
    • Du fører din hånd over sensoren på toppen af toilettet, som aktiverer skyllefunktionen. Dette er en god hygiejnisk løsning, som eliminerer spredning af bakterier.
  • Vandsparefunktion:
    • Vandbesparende toiletter er udført med lavt og højt skyl. Ved at tilpasse skyllemængden kan du spare litervis af vand og mange penge på vandregningen årligt
  • Dusch-funktion:
    • Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Toiletbesøget afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle

Toiletter som en del af totalløsningen

Ønsker du et helt nyt badeværelse med toilettet som en del af det nye badeværelse  - eller renovering af dit badeværelse - kan vi hjælpe.

Vi leverer totalløsninger og kan hjælpe med alt, hvad der vedrører dit badeværelse.

Kontakt os

Vi servicerer følgende områder: Juelsminde, Barrit, Hornsyld, Stouby, Hedensted og Horsens.

Kontakt os, når du skal have nyt toilet eller badeværelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om badeværelser: