Vandhane - fokus på design og funktionalitet

Drypper din vandhane?

En dryppende vandhane kan ende med at koste dig helt op til 2.500 kr. om året. Drypper vandhanen kun langsomt, kan du nøjes med en ekstraregning på et par hundrede kroner. Uanset hvad er det penge lige i kloaken!

Når en vandhane drypper, skal den selvfølgelig repareres. Men i nogle tilfælde, eksempelvis hvis vandhanen er af ældre dato, kan det bedre betale sig at udskifte vandhanen til en ny moderne model, som har energibesparende funktioner.

Spar penge ved at udskifte din vandhane til et blandingsbatteri

Ældre vandhaner har to-grebsarmaturer, som betyder, at vandets temperatur indstilles ved at regulere både den kolde og den varme hane. Ved at udskifte den gamle vandhane med et blandingsbatteri, opnår du en række fordele:

  • Vandets temperatur reguleres lettere og hurtigere med kun ét greb
  • Vandsparefunktion
    • Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet ved 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen.
  • Termostatstyring
    • Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles og vandtemperaturen kan holdes konstant
  • Du kan spares adskillige liter vand

Vandsparehane

Du kan spare flere litervand ved at installere en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på vandhanen.

Berøringsfri vandhane

Der findes også berøringsfrie vandhanetyper, hvor du kan fastindstille vandtemperaturen og den tid, hvor hanen skal være åben. På den måde kan du spare på vandet, og samtidig giver det langt bedre hygiejne på badeværelset.

Fra vandhane til komplet badeværelse

Udover vandhaner kan vi tilbyde totalløsninger indenfor installation af badeværelser med alt hvad det indeholder såsom vandhane, toiletgulvvarme og VVS-arbejde generelt.

Kontakt os

Vi servicerer følgende områder: Juelsminde, Barrit, Hornsyld, Stouby, Hedensted og Horsens.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, når du skal have repareret din vandhane eller have udskiftet den. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs også om: